Team Welkom.

Team

Onze ervaren Welkom facilitators helpen je om een iedere bijeenkomst, klein of groot, tot een succes te maken:

Ik maak en faciliteer graag sessies die te maken hebben met cultuurverandering, stress- management en/of leiderschap. Speels en ontspannen, vaak gebaseerd op theater improvisatie, Omdenken of Storytelling, creëer ik de veiligheid die nodig is om mensen bewust te maken van hun eigen rol en ze te laten ervaren dat er meer mogelijk is dan ze aanvankelijk dachten. Bij online faciliteren is veel meer mogelijk dan je denkt. Het kan echt; ook online leuke interactieve werkvormen! Bij online faciliteren heb je een ander ritme nodig. Kortere sessies, met tussenpozen. Dat levert meer reflectie momenten op.

Ik ontwikkel en geef graag sessies die vernieuwen, verdiepen en verbinden. Zin geven en zin zoeken zijn hierin centrale thema’s. Ik ontmoet je graag online, waar oneindig veel mogelijkheden liggen om vanuit fysieke afstand elkaar toch écht te ontmoeten.
Ik geloof heilig in de combinatie van digitaal (tools) en analoog (het gesprek). Met het juiste ontwerp zorgt deze combinatie voor efficiëntere en resultaatgerichtere bijeenkomsten. Al meer dan 10 jaar begeleid ik sessies die ondersteund worden met digitale tools. Door deze ervaring ben ik goed in staat om vanuit de gewenste doelstelling te ondersteunen met zowel het ontwerp, inrichten als het begeleiden van online bijeenkomsten.

Als facilitator, teamcoach én trainingsacteur ontwerp ik interactieve sessies waar de focus ligt op `samen leren`. Inmiddels bijna 20 jaar met veel plezier. Het online faciliteren biedt veel mogelijkheden om écht te verdiepen en te verbinden. Mijn stijl kenmerkt zich door “stevigheid met humor”, “doen i.p.v. praten over” en vanuit “waarderend perspectief”. Ik zet mezelf graag in om jullie sessie verder te brengen!

Organisaties die (echt) willen innoveren begeleid ik graag door mee te denken, programma`s te maken en sessies te faciliteren. Stijl: creatief, visueel, informeel, energiek, resultaatgericht. Online faciliteren is niet zomaar het kopiëren van je offline programma naar online, maar vereist echt een andere manier van denken, ontwerpen en faciliteren. Geweldig omdat deze nieuwe, hybride manier van samenwerken eindeloos veel mogelijkheden biedt!
Met veel plezier werk ik binnen het thema duurzaamheid met Gemeente Amsterdam en RWS samen aan interactieve sessies om kennis te delen via Mural, Mentimeter en Padlet. Ik vind het mooi om te zien dat mensen op een andere manier creatief zijn en tot onverwachte oplossingen komen samen.

Onze Welkom consultants helpen met een succesvolle implementatie in je organisatie, voor collega’s en cliënten:

Ik help je organisatie met beter hybride werken, online samenwerken en beveiliging. Van inspirerend toekomstbeeld tot directe verbeteringen. Ik ben resultaatgericht, strategisch en creatief. Technisch als nodig. Ik schakel gemakkelijk met gebruikers, IT en directie.

Ik ben altijd op zoek naar manieren om echte verandering te bereiken in organisaties. Een tool is leuk, maar hoe zorg je ervoor dat mensen het echt gaan gebruiken? Als psycholoog gebruik ik een breed arsenaal aan micro-interventies om jou te helpen een verandering succesvol te maken.

John Doe

Software Engineer

Add team member description here. Remove the text if not necessary.